Altijd in beweging
/

van nu naar beter

 

Coronaupdates

Op deze pagina kunt u nalezen welke maatregelen wij als praktijk hebben ondernomen. 

coronaupdate 24-02-2022

Beste mensen,

De laatste corona maatregelen zijn verdwenen. Wij willen jullie allen nog vragen om uw afspraak af te melden bij de inmiddels bij iedereen bekende corona gerelateerde klachten, als hoesten, niezen, keelpijn en koorts. Bij voorbaat dank.


coronaupdate 09-10-2020

Beste mensen, 

De verscherpte corona maatregelen zorgen er weer voor dat wij als praktijk weer het nodige van u verwachten. 
Wij vragen u uw eigen gezichtsmasker mee te brengen naar de praktijk. Het dragen van het masker is in het gebouw verplicht. 
Wij hopen u zo goed mogelijk te kunnen helpen in deze tijd en met deze extra maatregelen uw en onze gezondheid te waarborgen. 

coronaupdate 06-06-2020

We zijn gelukkig weer volop in de run. U bent van harte welkom. Natuurlijk werken wij volgens de regels van het RIVM. Wij doen daar zelfs nog een schepje bovenop. 
Voor het maken van een afspraak belt u 010-5221550 of klikt u hier voor het online aanmeldingsformulier

Coronaupdate 31-03-2020

Beste mensen,

Door de verscherpte maatregelen zullen wij weer aanpassingen moeten doen in de praktijk. Dit betekent dat de  behandelingen  zoveel mogelijk zullen bestaan uit  videoconsulten .

Dus als je klachten hebt blijf er niet mee rondlopen ( door je huis😉) maar maak juist nu een afspraak! Je zult merken hoe goed we je op afstand toch nog  kunnen helpen. 

Hoe werkt het?

U belt naar de praktijk dat u een afspraak wilt.
Voor de locaties Lansingerland belt u: 010-5221550
En voor de locatie Rotterdam hoofdweg: 010-4203164
Samen met u wordt dan de dag en het tijdstip bepaald waarop u een videoconsult heeft. Tijdens dit 1 op 1 consult vertelt u ons alles over de klachten en kunnen wij een diagnose stellen en een behandelplan maken. Wij maken dan een inschatting van hoe lang de klacht gaat duren en welke stappen je moet nemen om zo snel mogelijk  klachtenvrij te zijn.

Mocht "hands on" behandeling naar ons idee toch nodig zijn, dan gebeurt dit onder strikte voorwaarden.

Wij hopen u zo goed mogelijk te helpen in deze moeilijke tijd. Dit geldt tot 28 april. Daarna hopen wij u op onze oude vertrouwde wijze weer in de praktijk of aan huis te kunnen behandelen.

Coronaupdate 15-03-2020

Beste mensen,

Door de maatregelen i.v.m. het coronavirus is locatie mylife gesloten. De behandelingen kunnen doorgaan op locatie Rendiermos 4.   Atty, Mike en Dewi zullen daar uw behandeling voortzetten. Uw fysiotherapeut brengt u op de hoogte.

Verder gaan wij ervan uit dat u de adviezen van het RIVM blijft opvolgen. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen. 010-5221550

 
Bedankt team  fysiotherapie Lagrand