Altijd in beweging
/

van nu naar beter

 

Fysiotherapeuten

Wij werken graag met u aan een optimaal herstel. Iedereen heeft zijn eigen kennis en interesse, wat voorop staat is onze passie voor beweging en uw herstel.  

Ons team

Raoul Lagrand

Raoul Lagrand

Fysio- manueel therapeut

Eigenaar van Fysio- en manuele therapie Lagrand sinds 1995. Ik ben gedreven en gepassioneerd in mijn vak. Tevens ben ik eigenaar van SamenVitaal en begeleid mensen naar een gezonde leefstijl. Ik werk op veel van onze locaties.

Specialisaties: Manuele therapie, Medische trainingstherapie, Revalidatie, Bedrijfsfysiotherapie, Sportspecifieke en fit tests, Personal training en coaching, Chronische pijnklachten, Begeleiding bij een gezonde leefstijl.

Tel: 010-5221550

Yvonne Lagrand

Yvonne Lagrand

Fysiotherapeut

Eigenaar van Fysio- en manuele therapie Lagrand sinds 1995. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden om tot een optimaal behandelresultaat te komen. Ik werk in Bergschenhoek op locatie Rendiermos. Tevens ben ik werkzaam bij DC klinieken Rotterdam, een gespecialiseerd behandelcentrum gericht op chronische pijnklachten.

Specialisaties: Longrevalidatie, Chronische pijn revalidatie, Stabiliteitstraining, Begeleiding bij een gezonde leefstijl.

Tel: 010-5221550

Atty van der Ham

Atty van der Ham

Fysiotherapeut

Ik werk in de praktijk op de locatie MyLife in Berkel en Rodenrijs.

Specialisaties: Sportfysiotherapie & medische trainingstherapie, Longrevalidatie, Rug en bekken klachten, Stabiliteit training, Pre- en postoperatieve revalidatie.

Tel: 06-52629135

Mike Willems

Mike Willems

Fysiotherapeut, Master manueel therapeut MSc

Ik werk op de locatie Rotterdam Alexander in combinatie met Optimal Care Rotterdam. Hierbij werk ik op de locatie Notaris Kruytstraat in Bergschenhoek en de locatie Verzetstraat in Bergschenhoek.

Specialisaties: Chronische pijnklachten, Lage rugklachten, Nekklachten, Revalidatie, Sportspecifieke en fit tests, Stabiliteitstraining.

Dewi de Bruin

Dewi de Bruin

Fysiotherapeut

Ik ben in juli 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Voor mijn opleiding tot Fysiotherapeut heb ik de dansacademie gevolgd. Ik oriënteer mij nu op alle mogelijkheden voor mijn masteropleiding om een goede keuze te kunnen maken. Ik werk op de locaties Rendiermos te Bergschenhoek en MyLife in Berkel en Rodenrijs.

Tel: 010-5221550

Dani Lodder

Dani Lodder

Fysiotherapeut

Ik ben in maart 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar chronische lage rugpijn. Met deze ervaring werk ik op de locatie DC klinieken Rotterdam.

Tel 010-5221550


Yoga en Pilates

Bianca Rijkers

Ik ben werkzaam binnen de praktijk als pilates en yoga docente. Samen met Raoul heb ik dit opgezet om mensen individueel of in kleine groepen (van 4 of 5 personen) beter te kunnen begeleiden. Op een actieve manier leren mensen om te gaan met hun klacht(en) en/of te werken aan preventie. De lessen vinden overdag en/of 's avonds plaats op de locatie Oosteindseweg te Bergschenhoek.

  • Yoga lerares
  • Pilates lerares 


Administratie

Nastasia Lagrand

Ik ben administratief medewerkster en werk op locatie Rendiermos in Bergschenhoek.