Altijd in beweging
/

van nu naar beter

 

Voor alle klachten aan het bewegingsapparaat kunt u bij ons terecht!

Wat is fysiotherapie?

Bij Fysiotherapie Lagrand begrijpen we dat het menselijk lichaam een complex systeem is, waarin alles met elkaar verbonden is. Spieren, botten, gewrichten en het zenuwstelsel werken samen om ons in staat te stellen te bewegen. We rekenen dagelijks op ons vermogen om te lopen, staan, springen, bukken, liggen en zitten, vaak zonder erbij na te denken.
Echter, wanneer we last krijgen van pijn, beperkingen in beweging of het niet kunnen uitvoeren van dagelijkse activiteiten zonder hinder, realiseren we ons pas hoe waardevol het is om goed te kunnen bewegen. Of het nu gaat om sportblessures, klachten door werkgerelateerde belasting, ongeval- of ziektegerelateerde klachten, een verkeerde beweging of simpelweg de gevolgen van het ouder worden, uw fysiotherapeut is de specialist in beweging en staat klaar om u te helpen.

Bij Fysiotherapie Lagrand werken we samen met u aan het oplossen van uw klachten en het voorkomen van verdere problemen. Onze behandelingen zijn resultaatgericht en streven ernaar herhaling van klachten te voorkomen. Wij hanteren het biopsychosociale model, wat inhoudt dat we niet alleen kijken naar de lichamelijke aspecten van uw klachten, maar ook naar de psychologische en sociale factoren die van invloed kunnen zijn op uw gezondheid en herstel.
Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende behandeltechnieken en hebben expertise op diverse gebieden, zoals manuele therapie, medische trainingstherapie, revalidatie, stabiliteitstraining en begeleiding bij een gezonde leefstijl. We passen onze behandelingen aan op uw specifieke behoeften en streven ernaar om u zo snel mogelijk weer optimaal te laten bewegen.

Of u nu last heeft van rugklachten, nekpijn, blessures, chronische aandoeningen, postoperatief herstel of andere bewegingsgerelateerde problemen, onze fysiotherapeuten staan voor u klaar. We werken samen met u om een behandelplan op maat te maken en streven ernaar u te voorzien van de beste zorg en ondersteuning tijdens uw herstelproces.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. We helpen u graag om uw klachten te verlichten, uw bewegingsvrijheid te herstellen en uw algehele welzijn te verbeteren.