Altijd in beweging
/

van nu naar beter

 

Fysiotherapie Rotterdam Alexanderpolder / Lageland

Maak nu een afspraak voor een onderzoek en diagnose, een passend behandelplan en één op één begeleiding!

U kunt bij ons terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat!


Hoofdweg 60

3067 GH Rotterdam 

TEL: 010-4203164

M: 06-41407625 (ook via WhatsApp bereikbaar)

E: M.Willems@fysiotherapie-Lagrand.nl


Wij hanteren geen wachtlijst, u kunt direct een afspraak maken!

Online een afspraak maken? Klik dan hier.


De volgende therapeuten zijn werkzaam op deze locatie:

 • Raoul Lagrand
 • Mike Willems
 • Ingang fysiotherapie Hoofdweg 60
 • Wachtkamer Fysiotherapie Lageland
 • Wachtkamer Fysiotherapie Alexanderpolder Lageland
 • Behandelkamer 2
 • Behandelkamer Fysio- en manuele therapie (2)
 • Behandelkamer Fysiotherapie Alexanderpolder
 • Behandelkamer Fysio- en manuele therapie
 • fullsizeoutput_ef4
 • Wachtkamer Fysiotherapie Alexanderpolder Lageland 2
 • Fysiotherapie Lagrand Alexander
 • Receptie Fysiotherapie Alexanderpolder Lageland


Fysiotherapie Rotterdam Alexander is gelegen binnen Optimal Care Pijnklinieken aan de hoofdweg 60 en zeker ook toegankelijk voor patiënten die niet onder behandeling zijn bij Optimal Care Rotterdam!

Bij Fysiotherapie Lagrand streven we ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Daarom zijn we verheugd om nauw samen te werken met de pijnpoli Optimal Care. Deze samenwerking brengt aanzienlijke meerwaarde met zich mee voor patiënten die te maken hebben met pijnklachten en hun kwaliteit van leven willen verbeteren.
Pijn kan een aanzienlijke impact hebben op ons dagelijks functioneren en ons welzijn. Het kan onze bewegingsvrijheid beperken, ons belemmeren in het uitvoeren van alledaagse activiteiten en onze levenskwaliteit verminderen. Daarom is het van cruciaal belang om een geïntegreerde aanpak te hanteren die zowel de oorzaak van de pijn aanpakt als de symptomen verlicht.
Samen met Optimal Care bieden wij een multidisciplinaire benadering van pijnbestrijding, waarbij fysiotherapie een essentieel onderdeel vormt. Onze samenwerking stelt ons in staat om de expertise van verschillende zorgprofessionals te bundelen en gezamenlijk een behandelplan op maat voor u te ontwikkelen.

Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met de specialisten van Optimal Care om uw pijnklachten te begrijpen en een uitgebreide behandeling te bieden. Door middel van een grondige evaluatie en diagnostiek identificeren we de oorzaak van uw pijn en bepalen we de meest geschikte aanpak.

Onze fysiotherapiebehandelingen zijn gericht op het verminderen van pijn, het herstellen van de normale functie en het verbeteren van uw algehele welzijn. We maken gebruik van geavanceerde technieken en behandelmethoden om uw gewrichten, spieren en weefsels te mobiliseren en te versterken. Daarnaast bieden we begeleiding bij oefentherapie en training om uw kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren.

De meerwaarde van onze samenwerking met Optimal Care ligt in de gecoördineerde en complementaire aanpak van uw pijnklachten. Door fysiotherapie te integreren met andere behandelmodaliteiten, zoals medicamenteuze therapie, interventionele pijnbehandelingen en psychologische ondersteuning, kunnen we een holistische en uitgebreide zorgervaring bieden.
Deze samenwerking stelt ons in staat om uw zorg af te stemmen op uw individuele behoeften en om de meest effectieve behandelstrategieën toe te passen. We werken samen als een team om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt en uw pijnklachten effectief worden beheerd.


 • Wij bevinden ons Binnen Optimal Care Rotterdam op de Hoofdweg 60.
 • Toegankelijk voor alle patiënten, ook als u niet onder behandeling bent bij Optimal Care.